среда, мај 02, 2007

Че низ фотографии


линкови

Блог Историја: Че Гевара 

2 коментари:

ribaro рече...

Пред некое време кај Shepard (ме мрзи да барам сега) имаше еден пост со линк до страна каде ја тестираш својата политичка ориентација...
Се бев изненадил колку многу лево сум забега, а знам дека сум левичар.
Убајна песна и овааа и претходната - француската.
Фала друже

Кибицер рече...

Ribar,
поздрав пријателе.