среда, јануари 03, 2007

In Memoriam: Димитар Станковски


120 претстави меѓу кои ќе остане запаметен по „Косанчиќев венец“, „Чија си“, „Грев или шприцер“, „Хамлет“.
Велат дека некои луѓе никогаш не умираат. Меѓу нив секако е Димитар Станковски.

Нема коментари: