сабота, декември 30, 2006

Среќна Ви Нова

ОНИЕ КОИ БАРААТ - ДА НАЈДАТ
ОНИЕ КОИ ПОСАКУВААТ - ДА ДОБИЈАТ
ОНИЕ КОИ СТРАДААТ - ДА СЕ УТЕШАТ
ОНИЕ КОИ СЕ СРЕЌНИ - ТАКВИ ДА ОСТАНАТ

НО ВО ИСТО ВРЕМЕ

ПОМАЛКУ „ФИЛМАЏИИ“ & „ГАГАЏИИ“,
„ТУПАЏИИ“ & „ПУВАЏИИ“,
„ГЊАВАЏИИ“ & „ЏИТКАЏИИ“

5 коментари:

Moby рече...

Kibicer ,srekjni praznici i za tebe. Se'najdobro.

Arheoblog рече...

Нека ти е среќна Новата година и на тебе, а во неа помалку кибицирање повеќе делување. :)

Милозвучна_солза

trilobite рече...

Среќна нова Кибиц и Господ да ти ги сполни сите негови планови за тебе

Кибицер рече...

Благодарам за убавите желби.

Поздрав.

ribaro рече...

Среќна и на тебе Кибицер. Да си здрав и жив и да си најдеш тоа што бараш