четврток, април 13, 2006

Салвадор Дали: Селанката Хортенсија


Сликата на Салвадор Дали насловена како Селанката Хортенсија се датира отприлика во 1919 година.

1 коментар:

Анонимен рече...

Very cool design! Useful information. Go on! video editing programs