вторник, мај 15, 2007

Скопскиот аквадукт и војничката сага


Википедија: Аквадукт кај Скопје

Волан: Аквадукт - негрижа на надлежните

Волан: Аквадукт - Aquedukt... како да го пронајдеш

Помни: Јас ли сум глуп?

Археолошки дневник: Зошто се знае толку малку за скопскиот аквадукт

1 коментар:

Никола Ни рече...

Кибицер, мислам дека можеш да се впуштиш во режисерските води. Не би се изненадил, ако дознаам дека си неоткриен талент. Јас можам да ти напишам сценарио, оти за режирање сум слаб:)