сабота, февруари 25, 2006

куќен ред

Блогов е отворен за секаква дискусија. Независно дали се согласувам со испратените коментари или не. Но само доколку се во рамките на пристојноста и доколку не се навредвиливи за било која страна.

Затоа ПРЕДУПРЕДУВАМ!!!
Квалификации од типот „расколничка црква“, „македонска политичка црква - МПЦ“ „тнр Црква“ и слични дневно политички флоскули НЕМА ДА ТОЛЕРИРАМ НА МОЈОТ БЛОГ, од која страна и да доаѓаат. Ако сакате да ширите агитација правете го тоа на друго место, ТУКА НЕ. Нема да дозволам мојот блог да се користи за дневно - политички цели.

Ова е прво и последно предупредување. ВО ИДНИНА СИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА КОИ ЌЕ ОЦЕНАМ ДЕКА СОДРЖАТ НАВРЕДЛИВИ КОНОТАЦИИ НА ВЕРСКА, НАЦИОНАЛНА ИЛИ РАСНА ОСНОВА, БИЛО ОД КОЈА СТРАНА ДА ДОАЃААТ, ЌЕ БИДАТ ВЕДНАШ ИЗБРИШАНИ. ОВА ПОСЕБНО СЕ ОДНЕСУВА НА МЛАДИТЕ ЈУНОШИ ИЗ ПОА.

3 коментари:

Анонимен рече...

best regards, nice info » » »

Анонимен рече...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! » »

Анонимен рече...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »