недела, јануари 28, 2007

Временска машина

Британските археолози се обиделе да направат временска машина и да не вратат 8000 години назад во минатото.

3 коментари:

nikolani рече...

Kibicer mnogu mi se dopadna filmot. Em se odnesuva na drevnina em e napraven so kompjutersjaata tehnologija.Moze i na nasive ke im tekne da napravat nesto vakvo.

Кибицер рече...

Како не бе - Важи :))) Ја за 30, ја за 40 години.

Флебур рече...

Кој бе?
Ќе видиш,можат и нашите...
кои политички активности(манипулации)идат први?
Ќе се сети некој да запери некое денарче со некое филмче вакво,а и + сето тоа гарант ќе биди подобро од британсково,оти нашево ќе биди ем за праисторијата ем за сегашноста