четврток, јануари 19, 2006

sajber crkva

За сите оние зависници од екран и тастатура, кои мрзат да излагаат од дома, а уште поеќе мрзат темјан и восок, а сепак се декларираат за христијани и сакаат одвреме – навреме да запалат свеќа. БраÈата Грци на сите интернет манијаци им дале можност да запат сајбер свеќа. Пристапот до сајбер олтарот е слободен за сите интернет верници. Не бараат ниту пристапница со која ќе докажете дека сте од бандата на Јован – единствената православна црква во ФИРОМ признаена од целата вселена. Немора да идете у црква, ниту да искачате од дома. Ако сакате да запалите свеќа – во сајбер епархијата на ГПЦ – доволно е да кликнете тука

Нема коментари: